Rss Feed
  1. Pokus o sport I.

    neděle 8. listopadu 2015


    
Dobře. Jdu běhat, doběhnu aspoň do Neveklova, 3,5 km zvládne  i tříletý dítě..
Oblékám legíny, sportovní podprsenku, aby mě ty moje nulky neumlátily, tílko a potítko, hlavně potítko.
    
Vybíhám, prvních 150 metrů jde fantasticky. Prvním stanovištěm je babička, potřebuju doplnit energii a tekutiny a taky chci zamachrovat v tom outfitu. To, že babička bydlí na dohled našeho baráku není podstané. 
”Hele babi, musim běžet, dej mi vodu a letim.”  “A nechceš Kájo kakao a bagetu?” Dobře, ale jen kousek, na cestu ještě dostávám štrůdl a mandarinku, prý na horší časy. Pff, prej na horší časy. S podporou "run, Kájo, run" se opět vydávám na cestu. 

        Dalších 20 minut jde úplně hladce, to, že jsem stále v Zaječí a pořád vidím mávajicí babičku mi nevadí, každý nějak začínal.. 
Za cedulí Zaječí chytám křeč do pravého lýtka, asi jsem si neměla naložit tolik, potítko je nasáklé tak, že si musim sundat ponožky a otírat se do nich, dalších 200 metrů jde dobře. Sice už neběžím a držím se u krajnice za srdce, ale  babiččin štrůdl mi před hrozícím kolapsem vrací energii do běhu. Pak to chvíli zase jde, pak míň, a pak vůbec. Když jede někdo kolem autem dělám, že se protahuju, jakmile auto odjede bezvládně padám do příkopu. 
           Volám Danielce, že jsem to přehnala, že potřebuju odvést domu, že mám svalovku jak blázen. Když po 45 sekundách vidím Danielku jak se pro mě řítí, už ani nemám snahu vstát z příkopu. Ponožkou, která do teď sloužila jako potítko mávám ve vzduchu, aby Danielka našla moje téměř bezvládné tělo. 
         Je mi trošku trapně, nevim jak ji vysvětlit, že jsem 750 metrů běžela 50 minut, po nasednutí do auta se klepu tak, že potřebuju oloupat i tu mandarinku, Danielka se klepe taky, ale smíchy ....

  2. 8 komentářů:

    1. Poslední Panna řekl(a)...

      Ach bože, úplně se vidím :D :D Nejsi náhodou moje spřízněná duše? :D

    2. Unknown řekl(a)...

      No, upřímně jsem si myslela, že na tom nikdo na světě nemůže být stejně špatně jako já :D

    3. Unknown řekl(a)...

      Může. Více bych to nerozváděl :-) jsme prostě typ vyjednavač či bojovník... my hrozbám čelíme, nezdrháme. Musím přiznat, že mohu běžet, ale je ti taková oběť, že ji rád přenechám jiným. Vzpomínám na pubertu, tu rannou, coby chlap si ji samozřejmě držím, tehdy jsem běhal jako vítr. I když ne dobrovolně. Autovus, tramvaj, ty z člověka udělají závodníka! :-)

    4. Unknown řekl(a)...
      Tento komentář byl odstraněn autorem.
    5. Unknown řekl(a)...

      Může. Více bych to nerozváděl :-) jsme prostě typ vyjednavač či bojovník... my hrozbám čelíme, nezdrháme. Musím přiznat, že mohu běžet, ale je to taková oběť, že ji rád přenechám jiným. Vzpomínám na pubertu, tu rannou, coby chlap si ji samozřejmě držím, tehdy jsem běhal jako vítr. I když ne dobrovolně. Autobus, tramvaj, ty z člověka udělají závodníka! :-)

    6. Unknown řekl(a)...

      Prave jsem prožila totalni zachvat smichu 😀😀Pecka!

    7. Anonymní řekl(a)...

      Prodlouzila jste mi zivot, tak jsem se dloho nezasmala :-) dekuji :-) Romana

    8. Unknown řekl(a)...

      DÍKY K VELKÉM DR DR NEBEZPEČNÉ PRO ROZŠIŘENÍ MŮJ PROBLÉMŮ JEHO EMAIL JE (drsunnydsolution1@gmail.com
      moje jméno je slečna Kellyová, byla jsem manželkou s mým manželem po dobu 5 let, že jsme spolu žili šťastně, a to až do té doby, než cestoval do Austrálie na služební cestu, kde se setkal s touto dívkou a od té doby nenávidí mě a děti a miluju jen ona. tak když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že nechce, aby mě a moji děti znovu viděli, a tak nás vyhnal z domu a teď se chystá do Austrálie, aby viděl tu druhou ženu. tak i já a moje děti byly teď tak frustrované a já jsem jen zůstal se svou maminkou a nebyl jsem se zacházet dobře, protože moje matka se oženil s jiným mužem po smrti mého otce, takže muž, kterého se provdala, se jí nelíbilo dobře, a mé děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluji a miluju tolik, takže jeden den, když jsem procházel na svém počítači, jsem viděl svědectví o tomto kouzelníku DR Sunny, svědectví sdílela jsem na internetu dáma a to mě působivě zapůsobilo, taky si myslím, že to zkusím. Zpočátku jsem byl strach, ale když jsem si myslel, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, aby zůstal klidný jen 24 hodin, že můj manžel se vrátí ke mně a na mé nejlepší překvapení jsem dostal volání od druhého dne mého manžela požádám o děti a já jsem volal DR Sunny a řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mým dítětem. tak tohle bylo to, jak mám svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit špatnou paní tak se všemi těmi pomoci z DR Sunny, chci, abyste se všichni na tomto fóru připojili k mně, abych řekl obrovské díky DR Sunny a já také rada pro každého v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by se také měl kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) je řešením všech vašich problémů a problémů v životě. opět jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com)

      JE SPECIALIZOVÁN V NÁSLEDUJÍCÍ SPELL.

      (1) Pokud chcete, aby váš ex zpět.

      (2) pokud máte vždy špatné sny.

      (3) Pokud chcete být ve vaší kanceláři povýšeni.

      (4) Pokud chcete, aby ženy / muži běhali po vás.

      (5) Pokud chcete dítě.

      (6) Pokud chcete být bohatí.

      (7) Pokud chcete, aby váš manžel / manželka byl vaším navždy.

      (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

      (9) Jak jste byli scammed a chcete získat zpět ztracené peníze.

      (10), pokud chcete zastavit rozvod.

      (11), pokud chcete rozvodit svého manžela.

      (12), pokud chcete, aby vaše přání byla udělena.

      (13) Těhotenské kouzlo otevírat dítě

      (14) Zaručte, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, jakou fázi

      (15) Zastavte manželství nebo vztah, aby se nerozlouskali.

      (16) jestliže máte nějakou nemoc, jako je (H I V), (rakovina) nebo jakákoli nemoc.

      (17), pokud potřebujete modlitby za osvobození pro své dítě nebo pro sebe.

      (18) chcete léčit cukrovku, lék na léčbu herpesu, léčbu HIV a AIDS, rakovinu prsu a léčení rakoviny,

      znovu se ujistěte, že ho kontaktujete, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) okamžitě ho kontaktovat .... zavolejte nebo co jej napište na +2349030731985

    Okomentovat